Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η ηθοποιός.

Μπορεί το 2020 να ήταν κατά γενική ομολογία μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, ωστόσο, σε πολλούς έφερε και ευτυχία. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Χριστίνα Ψάλτη που κατάφερε μέσα στη χρονιά αν γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε τον δικό της μίνι απολογισμό. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του συζύγού της απ όταν ήταν παιδί και μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι η κόρη τους είναι ίδια ο πατέρας της!

«Τον χρόνο που μόλις πέρασε τον αγαπώ πολύ… γιατί μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου..την υγιέστατη κ πανέμορφη κόρη μου!!με δίδαξε να συγχωρώ ..αλλά να διαγράφω από την ζωή μου οριστικά ανθρώπους που με απογοήτευσαν… και να προχωράω μπροστά.. έτσι είναι η ζωή..η ζωή όμως έχει κ πολλές ομορφιές…αυτές τις ομορφιές κρατάω και για αυτές ζω..είμαι ευγνώμων στον Θεό ..στο σύμπαν… στο υπέροχο κάρμα μου που ότι θέλησα και θέλω πολύ στην ζωή μου το είχα κ το έχω… η είμαι ευγνώμων που ότι έχω το θέλω πολύ..!! εύχομαι κ πιστεύω σε ένα ακόμα πιο όμορφο υγιές 2021με αμέτρητα ευτυχισμένα χαμόγελα,σαν κ αυτά της κόρης μου!!το πανέμορφο αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο άντρας μου κ πατέρας της κόρης μου… που είναι ίδιος με την κόρη μου..η η κόρη μου είναι ίδια με τον πατέρα της..!!», ανέφερε.

Πηγή: true.gr