Ευχάριστα νέα για τη σχεδιάστρια μόδας!

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μια γυναίκα, που μας απασχολεί κατά κύριο λόγο μέσα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι σχεδιάστρια μόδας του fashion brand ckontova και έτσι βρίσκεται στην επικαιρότητα. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τον πολυετή δεσμό της με τον Τζώνυ Καλημέρη, αλλά η ίδια φροντίζει να κρατά όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη την προσωπική της ζωή.
Μέχρι πριν λίγο που έκανε μια πολύ προσωπική ανακοίνωση. Η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την προσωπική της ζωή. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική. Για την ακρίβεια, στο post της λέει πως τους τελευταίους μήνες ζει στην Ουγκάντα μιας και έχει γίνει ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, της Ada.
H Ada σύντομα θα υιοθετηθεί και θα γίνει και επίσημα κόρη της Χριστίνας Κοντοβά. Μέσα από το post της Χριστίνας, που θα δεις , θα μάθεις και όλη την υπέροχη και συγκινητική ιστορία μαμάς και κόρης οσονούπω.

Να σου θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Χριστίνα Κοντοβά έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αφρική με την Action Aid βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όπως λέει και στην ανάρτησή της, μέσα από αυτήν την οργάνωση και τα ταξίδια αγάπησε την Αφρική και πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε υιοθεσία.

“Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

•στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων

•σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη Καλημέρης”.

Πηγή: true.gr