Την πιο όμορφη φάση της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα επέστρεψε σπίτι της με την μικρή Ada. Η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής ολοκληρώθηκε.

Η Χριστίνα Κονταβά το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου ανήρτησε τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της από την Ελλάδα. Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά στον φακό με θέα της Ακρόπολη, με τη Χριστίνα Κοντοβά να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης:
«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι της σχεδιάστριας, γέμισαν την φωτογραφία με τρυφερά σχόλια και αμέτρητα likes.

Η Χριστίνα Κοντοβά μετά την επιστροφή της, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της ζωή με την μικρή Έιντα και ανυπομονεί να ζήσουν μαζί μοναδικές στιγμές.

Σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στο travel.gr για την επιστροφή στην Ελλάδα από την Ουγκάντα. «Στενοχωριέμαι που θα πρέπει εγκαταλείψω αυτή τη χώρα, που μου προσέφερε έναν διαφορετικό πιο ανέμελο τρόπο ζωής. Επέλεξα αυτή τη χρονιά να μην εργαστώ τόσο και να δώσω απόλυτη προτεραιότητα στο νέο βήμα της ζωής μου, το παιδί. Και η Ουγκάντα ήταν το ιδανικό μέρος για αυτό».

πηγη: diaforetiko.gr

Πηγή: true.gr