Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη, βρέθηκαν ο γιος του, Σάκης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι μιλώντας στις κάμερες, όταν ρωτήθηκαν για τα αρνητικά σχόλια που πρόσφατα έγιναν στη φωτογραφία της Χριστίνας, απασφάλισαν.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων, ευτυχώς είναι η εξαίρεση, θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Αποστομωτική ήταν και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος είπε:


«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη» τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr