Απίθανες οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της στο Instagram. Η Αριάνα και η Φιλίππα όπως κι εσύ θα δεις έχουν μεγαλώσει πολύ και ξετρελαίνουν τη μαμά τους με τα παιχνίδια που κάνουν κάτω από τα σκεπάσματα.

Οι κατάξανθες μικρούλες απολαμβάνουν τη ζεστασιά, την αγάπη και τη θαλπωρή με τους δυο γονείς να μην κάνουν βήμα μακριά τους. Πρόσφατα η Χριστίνα με μία τρυφερή φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών της αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν!

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με τα κοριτσάκια της να φορούν φορμάκια που αναγράφονταν πάνω τα ονόματά τους και σχολίασε: «Φιλίππα & Αριάνα 🤍»!
Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν οι τρισχαριτωμένες κόρες της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χρίστινα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αποκάλυψε μετά από ερώτηση θαυμάστριάς της αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα ακόμα παιδάκι. Η ίδια έσπευσε να απαντήσει ενθουσιασμένη ότι θα ήθελε τρίτο και τέταρτο παιδί.

Δες τις φωτογραφίες

Οι δίδυμες κόρες της μεγάλωσαν και κάνουν «παιχνίδια» στο κρεβάτι

Οι δίδυμες κόρες της μεγάλωσαν και κάνουν «παιχνίδια» στο κρεβάτι

Οι δίδυμες κόρες της μεγάλωσαν και κάνουν «παιχνίδια» στο κρεβάτι


Οι δίδυμες κόρες της μεγάλωσαν και κάνουν «παιχνίδια» στο κρεβάτι

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας! Έχω ακόμη δέκα κιλά να χάσω, με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Μου έμειναν άλλα δέκα, αλλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι καθόλου γιατί τώρα είναι τόσο διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά με τα μωρά μου που λέω όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά σιγά. Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με δυο μωρά.»!

Και πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπα: «Αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά! Θηλάζω ακόμα, δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά, οπότε κάνουμε μεικτό θηλασμό. Τα πάμε υπέροχα! Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά είμαι ευλογημένη γιατί έχω βοήθεια, μία η μία γιαγιά μία η άλλη. Και στο επόμενο και γρήγορα», αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr