Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την νέα τους καθημερινότητα.

Και οι δυο τους είναι πανευτυχείς με τις δίδυμες κόρες τους. Παρά τα ξενύχτια και την κούραση το χαμόγελο ευτυχίας είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων σχετικά πάντα με τις δίδυμες.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου» απάντησε στην ερώτηση για το πώς είναι να είσαι μπαμπάς.

Όταν ρωτήθηκε αν τα δίδυμά του μοιάζουν μεταξύ τους, ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά. Είναι διζυγωτικά, δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως, είναι κουκλάκια!»

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε χθες το βράδυ ακόμα μία φωτογραφία με τις δίδυμες στο κρεβάτι. Δείτε την στη gallery που ακολουθεί με μερικές ακόμα που έχει αναρτήσει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της στο Instagram.

Πηγή: true.gr