Το πρώτο καλοκαίρι με τις δίδυμες κόρες τους πέρασαν φέτος η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη influencer έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου και από τότε πλέουν σε πελάγη απέραντης ευτυχίας, καθώς οι κόρες τους τούς έχουν αλλάξει εντελώς τη ζωή.

Οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών τους και παρά τις δυσκολίες που μπορεί καθημερινά να αντιμετωπίζουν, δε χάνουν την όρεξη και το χαμόγελό τους. Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ ξεχωριστό για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς αντί να κάνουν tour στα ελληνικά νησιά, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα μαζί με τα δίδυμα.

Τη μεγάλη διαφορά στη ζωή τους φαίνεται πως πρόσεξαν και κάποιοι πιστοί διαδικτυακοί φίλοι τους, οι οποίοι έσπευσαν να δημιουργήσουν ένα κολάζ αποτελούμενο από μια περσινή καλοκαιρινή φωτογραφία και μια φετινή. Όπως θα δεις, πέρυσι τέτοια εποχή, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολάμβαναν τις βουτιές τους στα νησιά ενώ φέτος απολαμβάνουν τις βόλτες με τις κόρες τους στην Αθήνα.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα:

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr