Θα το λατρέψετε αν είστε λάτρεις της minimal διακόσμησης!

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει αναμφισβήτητα υπέροχο γούστο, και αυτό φαίνεται τόσο από τις στιλιστικές τις επιλογές στις εμφανίσεις της, όσο και από την υπέροχη διακόσμηση που έχει στο σπίτι της. Η ίδια μας το απόδειξε για ακόμη μια φορά μάλιστα, δείχνοντάς μας το εκλεπτυσμένο μπάνιο του καινούργιου της σπιτιού!

Ως λάτρης των social media, η Χριστίνα Μπόμπα δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες που μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» ως πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση του σπιτιού σου.

Δείτε το εκλεπτυσμένο μπάνιο της Χριστίνας Μπόμπα
Όπως θα δείτε και εσείς από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια λατρεύει την minimal διακόσμηση. Η minimal διακόσμηση αποκλείει τα περιττά στοιχεία και τις λεπτομέρειες που δεν συνεισφέρουν στη γενικότερη σύνθεση. Με λίγα λόγια κρατάει τον χώρο σας απλό και μοντέρνο. Σκοπός μάλιστα αυτής της διακόσμησης είναι να δώσει έμφαση στα απολύτως απαραίτητα διακοσμητικά του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας.

Πηγή: bestofyou.gr

Πηγή: true.gr