Μια αποκάλυψη για τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα έκανε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η όμορφη μανούλα πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να κρατά αγκαλιά τη μια της κόρη. Οι followers της λοιπόν παρατήρησαν πως το κοριτσάκι έχει ένα κόκκινο σημαδάκι στο λαιμό.

Την ρώτησαν λοιπόν τι είναι αυτό το σημάδι με την ίδια να απαντά: «Ναι και οι δύο το έχουν αυτό το κόκκινο σημάδι στο λαιμό από πίσω, όπως και εγώ το έχω. Είναι τόσο συχνό;», αναρωτήθηκε η ίδια.

Στην συνέχεια οι followers της, έσπευσαν να την ενημερώσουν πως αυτό το σημάδι, ονομάζεται «Το σημάδι του πελαργού».

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Μια αποκάλυψη για τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα έκανε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η όμορφη μανούλα πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να κρατά αγκαλιά τη μια της κόρη

Οι followers της λοιπόν παρατήρησαν πως το κοριτσάκι έχει ένα κόκκινο σημαδάκι στο λαιμό.

H φωτό

Και η αποκάλυψη

«Είναι έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί.

Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας με τρυφερότητα για τις γυναίκες της ζωής του.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr