Περιπέτεια με την υγεία της φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Χριστίνα Αλούπη την οποία και δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χθες, η ίδια μέσα από τα InstaStories, έκανε γνωστό ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Xristina_Aloupi

«Εντάξει πέρασε κι αυτό! Όχι δεν ήταν κορωνοϊός», έγραψε στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Αλούπη χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, χωρίς αρχικά να  κάνει γνωστό το λόγο. Παρόλα αυτά, είναι καλά στην υγεία της και ιδιαίτερα ευδιάθετη, καθώς λίγο μετά τη δημοσίευσή της μοιράστηκε κάποια βίντεο με τους followers της, στα οποία έκανε χιούμορ. Μάλιστα έδειξε το βραδινό της το οποίο ήταν σούπα και δεν δίστασε να ζητήσει πίτσα και τσουρέκι…

Σε ένα δεύτερο βίντεο εξήγησε πως το πρόβλημα που την οδήγησε στο χειρουργείο ήταν τελικά μια ομφαλοκήλη η οποία παρουσιάστηκε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη..

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη

Πηγή: true.gr