Η 27χρονη Χριστιάνα Μπέτα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι μια περήφανη μαμά και δεν το κρύβει αλλά αντίθετα μιλάει για τις κόρες της με θαυμασμό και αγάπη όπου κι αν βρεθεί. Η μεγάλη κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, όσο μεγαλώνει ομορφαίνει.

Η 27χρονη Χριστιάνα περνάει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο το διάστημα αυτό με καλούς φίλους.

Η 27χρονη Χριστιάνα έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και έχει κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη ζωγραφική.

Η Χριστιάνα έχει και το δικό της site με τους πινακές της.


Φυσικά, το διάστημα αυτό, η Χριστιάνα, απέχει απ’ όλα και ξεκουράζεται. Η κόρη της Νατάσσας, είχε βρεθεί τον φετινό χειμώνα στο επίκεντρο κακόβουλων σχολίων, αναγκάζοντας την ίδια, τη μητέρα αλλά και τον πατέρα της Τάκη Μπέτα να λάβουν ακόμα και νομικά μέτρα κατά δημοσιευμάτων που ήθελαν τη νεαρή κοπέλα υπεύθυνη για τη διασπορά κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά έχουν μείνει στο παρελθόν και η νεαρή Χριστιάνα χαμογελάει ξανά.


Το καυστικό μήνυμα της Θεοδωρίδου για όσα γράφτηκαν για την κόρη της
Οι διακοπές στη Μύκονο
Αυτό που μπορεί κανείς να πει με σιγουριά από το χαμόγελο της Μπέτα είναι πως η ευτυχία δεν κρύβεται αλλά και οι ιδανικές αναλογίες του νεαρού κοριτσιού.

Η Χριστιάνα μας έδειξε και τη θέα του δωματίου της στη Μύκονο αλλά πόζαρε και με μαγιό φανερώνοντας το αψεγάδιαστο σώμα της.

Η 27χρονη είναι πολύ γυμνασμένη και κλέβει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.

Δες την πόζα με μαγιό και τις υπόλοιπες φωτογραφίες διακοπών της Χριστιάνας παρακάτω.


Πηγή: true.gr