Δείτε την μητέρα του τραγουδιστή!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του και κάθε φορά που τραγουδάει καταφέρνει να μαγεύει το κοινό με τις φωνητικές του ικανότητες.

Φαίνεται ότι έχει πάρει το χάρισμα από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «τροβαδούρος του έρωτα».

Και μπορεί να γνωρίζουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης, είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου ωστόσο ίσως να μην ξέρετε ποια είναι η μητέρα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1972 με γονείς τον Γιάννη Πάριο και την Ντίνα Μαρκοπούλου.

Από τον γάμο του με την Ντίνα Μαρκοπούλου, ο Γιάννης Πάριος απέκτησε έναν ακόμη γιο τον Θανάση, ενώ έπειτα παντρεύτηκε με την Σοφία Αλιμπέρτη και έκαναν δύο γιους, τον Μιχαήλ- Άγγελο και τον Νικόλα.


Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τους γάμους που έκανε: «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ. Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!».

Πηγή: bestofyou.gr

Πηγή: true.gr