«Πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων»

Καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (26/12) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στον χωρισμό του καθώς και στη νέα σχέση που έχει μπει στη ζωή του.

O ηθοποιός αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό πως αφορμή για τον χωρισμό του ήταν το θέμα του εμβολίου, ενώ στη νέα του συνέντευξη μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη νέα σχέση του.

Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για την προσωπική του ζωή
«Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό να βρεις μια νέα σχέση μέχρι το τέλος της ζωής σου. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή;”. Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις.

Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής.

Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες; Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή: in.gr

Πηγή: true.gr