Συγκινεί η Αντελίνα!

Διπλή η γιορτή σήμερα (26-03) στο σπίτι του Χάρη Βαρθακούρη.

Εκτός από τα γενέθλια του παρουσιαστή το ζευγάρι γιορτάζει και την επέτειο του γάμου του. Χάρης και Αντελίνα, Αντελίνα και Χάρης έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι.

Εκτός από την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή τους στον ΣΚΑΙ, ο έρωτάς τους ολοένα και δυναμώνει ενώ οι δυο τους κόρες είναι το «θαύμα» τους.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Αντελίνα μας συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram.

Εκτός από τις ευχές γενέθλιων στον άντρα της, έκανε και μια εξομολόγηση για τα έντεκα χρόνια γάμου τους που δεν περιμέναμε!

«Χροοοοοοόνια πολλααααααά αγάπη μου @harryvarthakouris 😍😍😍
Χαρούμενα γενέθλια με πολλά χαμόγελα, ζεστασιά και πολλή αγάπη!!!!🎂
Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου αλλά και να μας χαιρόμαστε γιατί σαν σήμερα πριν 11 χρόνια πιαστήκαμε χέρι χέρι και πήγαμε τα δυο μας να παντρευτούμε.
Πιτσιρίκια τότε… εγώ με το Μελωδάκι μας στη κοιλιά… ερωτευμένοι πολύ, προχωρώντας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και την αγάπη μας φτάσαμε στο σήμερα!
Όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές, συγκινητικές στιγμές και ο χρόνος κυλάει, κυλάει τόσο γρήγορα ο άτιμος.
Μετά απο 11 χρόνια γάμου, 12 στο σύνολο έχω να πω πως σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα κατακτάς με σκληρή δουλειά, πολλή αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και συγχώρεση.
Αξίζουν όμως όλα αυτά γιατί είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνεις, να γερνάς μαζί και όταν κοιτάξεις πίσω να δεις πως μεγάλωσες καλούς και γεμάτους ανθρωπούς, άφησες όμορφα έργα και οι πράξεις σου έμειναν.
Σας ευχαριστούμε όσο δεν φαντάζεστε για οοοόλες τις ευχές σας, είστε σπουδαίο μέρος της ζωής μας, σας αγαπάμε πολύ, σας χρωστάμε πάρα πολλά και κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για εσας.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!
Πελωωωωωωωώρια αγκαλιά και πολλά πολλά γλυκά φιλια!!!❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁
#happybirthday #happyanniversary», έγραψε η ίδια.

Διπλή η γιορτή σήμερα (26-03) στο σπίτι του Χάρη Βαρθακούρη.

Εκτός από τα γενέθλια του παρουσιαστή το ζευγάρι γιορτάζει και την επέτειο του γάμου του.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Αντελίνα μας συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram. Εκτός από τις ευχές γενέθλιων στον άντρα της, έκανε και μια εξομολόγηση για τα έντεκα χρόνια γάμου τους που δεν περιμέναμε!

Tο λαχταριστό γλυκό

Η ανθοδέσμη

Και δεύτερη ανθοδέσμη

Πηγή: true.gr