Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον γνωστό στους Βολιώτες, με το παρατσούκλι «Κάμελ». Από χθες το απόγευμα ο 37χρονος άνδρας έχει προβεί σε τρεις αυτοτραυματισμούς, με τον τελευταίο να παίρνει σάρκα και οστά, σήμερα, λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι.

Ειδικότερα, ο «Κάμελ» τριγυρνούσε στην περιοχή πάνω από το Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο χτυπώντας κουδούνια σπιτιών και ζητώντας βοήθεια καθώς τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα. Για τρίτη φορά το τελευταίο 24ωρο ο 37χρονος άνδρας είχε χαρακώσει τα χέρια του με αιχμηρό αντικείμενο και ζητούσε βοήθεια ώστε να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και μετέφεραν τον τραυματισμένο άνδρα στο νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν, για ακόμη μία φορά, οι πρώτες βοήθειες.

Θυμίζουμε πως χθες το απόγευμα ο Κάμελ αυτοτραυματίστηκε στη μέση του δρόμου, στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου και Δαβάκη στη Νέα Ιωνία, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς που κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε άμεσα εξιτήριο. Να τονίσουμε πως ο Κάμελ είναι άστεγος! Σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ έλαβε και πάλι κλήση για να συνδράμει στη διακομιδή του στο Νοσοκομείο καθώς και πάλι είχε χαρακώσει τα χέρια του.

Είναι φανερό πως ο άστεγος άνδρας «φωνάζει» για να φιλοξενηθεί σε κάποιο Ίδρυμα, επιλέγοντας πλέον όχι να προκαλεί κακό σε συμπολίτες του, αλλά στον ίδιο του τον εαυτό!

Πηγή: true.gr