Πάνε σχεδόν τέσσερις μήνες από την ημέρα που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλλον ήρθε η ώρα και για τους δύο να κάνουν μία νέα αρχή.

Να κάνουν επανεκκίνηση στις ζωές τους και να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους.

Κυρίως αυτό ισχύει για τη Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το περυσινό GNTM κατά το οποίο είχε μία πολύ καλή πορεία, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο και τη νίκη.

Και ύστερα ήρθε ο χωρισμός από τον Τούρκο σούπερ σταρ που όσο διάστημα ήταν εκείνη στο ριάλιτι μοντέλων τη στήριζε με κάθε τρόπο.

Η επανασύνδεσή τους μετά το τέλος του παιχνιδιού αρχικά έδειχνε ιδανική, όχι όμως στη συνέχεια καθώς το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα που κάποια στιγμή αποφάσισαν από κοινού και οι δύο να «κοιτάξουν» κατάματα. Και εφόσον αυτά τα προβλήματα δεν έβρισκαν λύση, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη Realife, η μελαχρινή καλλονή, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της, πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της, επιλέγοντας να κάνει restart. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής και προσπαθεί να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Χώρισαν εδώ και τέσσερις μήνες.

Αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η Χαρά Παππά μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον ο καθένας τραβάει τον δρόμο του.

Η Χαρά ασχολείται με το μόντελινγκ και τις σπουδές της στην αισθητική.

Δείχνει αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή.

Πηγή: true.gr