Γιώργος Λιάγκας: Δύσκολες ώρες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Μπορεί πλέον να είναι ανταγωνιστές στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης αλλά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πάντα θα έχουν πράγματα να μοιράζονται.

Το μεταξύ τους έχουν βρει και το ελέγχουν πολύ καλά. Ξέρουν, πλέον, τα όρια στην σχέση τους και οι δυο είναι πολύ υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον. Όπως ο Λιάγκας συμβούλευσε την Φαίη – γιατί του το ζήτησε – πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, έτσι και η Φαίη είπε την γνώμη της στον Λιάγκα όταν εκείνος έπρεπε να διαχειριστεί το περιστατικό με την Δούκισσα Νομικού.

Χαμός μετά την αποχώρηση της Δούκισσας: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά μετά το σούσουρο με την Νομικού

Γιώργος Λιάγκας: Το τηλεφώνημα στην Φαίη Σκορδά

Μπορεί παντού να λέγεται και να γράφεται ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Δούκισσα – αυτές οι 20 μέρες που έμεινε στο Πρωινό – αλλά κανείς δεν έχει πει πόσο δύσκολα πέρασε και ο Λιάγκας, γιατί πέρασε.

Το έβλεπε από την αρχή ότι δεν υπάρχει connection, αυτή η σύνδεση που λέμε μεταξύ των συνεργατών και λόγω εμπειρίας ήξερε πως δεν θα καταλήξει καλά, αλλά παρ’ όλα αυτά επειδή δεν αποφασίζει πλήρως αυτός, είπε να το τολμήσει κι ότι βγει.

Έτσι κι έγινε και είδαμε τελικά που βγήκε. Το θέμα είναι ότι την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 ο Γιώργος ήξερε πως κάτι πρέπει να πει κι αυτός την επόμενη μέρα στην εκπομπή, και για τον λόγο αυτό κάλεσε την Σκορδά. Μετά από ώρες επικοινωνίας κατέληξαν στα λόγια που τελικά είπε ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας 26/9 στους τηλεθεατές, στο δικό του ουσιαστικά αντίο στην Δούκισσα

Πηγή: true.gr