Εντελώς διαφορετικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς είναι το πρώτο που περνούν μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι μπορεί κάθε καλοκαίρι να έκανε tour στα ελληνικά νησιά, όμως φέτος βρίσκεται στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας και απολαμβάνει τις πολύτιμες στιγμές μαζί με τα παιδιά του.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμνίδης ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει πια, μιας και οι κόρες τους έχουν μονοπωλήσει την προσοχή τους. Έτσι, μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα, η Χριστίνα Μπόμπα δίνει στους διαδικτυακούς φίλους της μια γεύση από την καθημερινότητά της με τα μωρά.

Το πρωί της Κυριακής, η γλυκιά μανούλα βρήκε το χρόνο να μοιραστεί με τους followers της μερικά στιγμιότυπα με τις κόρες της. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως το σαλόνι τους έχει μεταμορφωθεί πλέον σε παιδική χαρά, αφού παντού υπάρχουν πράγματα των μωρών. Ακόμη, μας έδειξε πώς είναι οι κόρες τους, μετά από ένα μήνα ζωής.

Δες τα στιγμιότυπα:


πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr