Ο Γιάννης Ράμμος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα μεγάφωνα του reality show του ΣΚΑΪ και είναι πρώτος εξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου
Ο Big Brother ξεκίνησε θριαμβευτικά χθες βράδυ και η φωνή του Μεγάλου Αδελφού ακούστηκε και πάλι αδιαπραγμάτευτα αυστηρή και απόλυτη.

Ο Γιάννης Ράμος είναι η φωνή του Big Brother και μάλιστα έχει συγγένεια με την Έλενα Παπαρίζου, καθώς είναι πρώτα εξαδέλφια.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία, και παράλληλα Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και στο Studio NAMA της Ελένης Σκότη.

Εχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε αρκετές παραστάσεις (Θέατρο επί Κολωνώ, Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ), έχει μεταφράσει θεατρικά έργα κυρίως σκανδιναβικά (σουηδικά, δανέζικα, νορβηγικά), είχε τη μουσική επιμέλεια σε θεατρικές παραγωγές, ενώ συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (Λατρεμένοι μου γείτονες, Μου το κρατάς μανιάτικο κ. ά.)

Με την αγαπημένη του εξαδέλφη Έλενα Παπαρίζου έχουν στενή σχέση και μάλιστα συνυπήρξαν επαγγελματικά στο «The Voice».

Είχαν βρεθεί μάλιστα καλεσμένοι μαζί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark» τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου όπως αποκάλυψαν δεν ήταν λίγες οι φορές που διαφώνησαν έντονα, κυρίως για την επιλογή των τραγουδιών των διαγωνιζομένων.

Πηγή: true.gr