Δεν έχουν περάσει ούτε δύο 24ωρα από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η ίδια έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε.

Η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι παιχνιδιού η οποία μεθυσμένη ακόμα από την ανάδειξή της μετά από 112 μέρες εγκλεισμού στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ήθελε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους.

Από τις πρώτες της κουβέντες on camera ήταν αυτές που απευθύνονταν στους ανθρώπους που τη στήριξαν τους οποίους και ευχαριστούσε μέσα από την καρδιά της για όλα αλλά κυρίως για τον δρόμο που της άνοιξαν για τον τελικό και τη νίκη της.

Όμως, παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς πως η Άννα Μαρία θα επιζητούσε την επαφή με τον απλό κόσμο που τη στήριξε με το που θα έβγαινε από το παιχνίδι μέσα από τα social media εκείνη από δημόσιο, έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό της στo instagram εκπλήσσοντας τους πάντες.

Πλέον κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν γεγονός που προκαλεί εντύπωση σε όλους όσοι γνωρίζουν την Άννα Μαρία και ξέρουν πως πρόκειται για έναν εξωστρεφή χαρακτήρα που ζει από την επαφή της με τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον λογαριασμό της αλλά και πώς είναι πλέον η κατάσταση αυτού μετά το «μπλοκάρισμα» από την ίδια.

Η Άννα Μαρία επέλεξε την… εσωστρέφεια κα την ηρεμία, τουλάχιστον για τώρα.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό της.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι που τη στήριξαν, ο απλός κόσμος, θέλει να επικοινωνήσει μαζί της.


Πλέον έγινε ιδιωτικός ο λογαριασμός της.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο 24ωρα από την ώρα της ανάδειξής της σε νικήτρια του Big Brother.

Είναι κοντά στους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή: true.gr