Η πρώην παίκτρια του Big Brother θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και περίεγραψε την δική της δυσάρεστη εμπειρία – «Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, γιατί έμενε κοντά, έβαλε σε μία κατσαρόλα παραφινέλαιο, γύρισε και τον έκαψε»

Μπορεί η Γιώτα Μυλωνά να μην έμεινε πολύ καιρό στο σπίτι του Big Brother, όμως πρόλαβε να αναφερθεί στην πιο άσχημη εμπειρία της ζωής της.

Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η οποιά αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές εβδομάδες, πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τον σύντροφό της λόγω εγκαυμάτων, που του προκάλεσε ένας άλλος άντρας.

Θέλοντας να εκφράσει την συμπαράστασή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Γιώτα Μυλωνά μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και αναφέρθηκε στην δολοφονία του, περιγράφοντας αναλυτικά το συμβάν.

«Ξυπνάνε αναμνήσεις, οι οποίες δεν κοιμούνται κιόλας. Έχω αυτές τις εικόνες χαραγμένες στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Έγινε το 2013. Ήμασταν μαζί από το 2009, ήμασταν παιδικοί φίλοι πιο πριν. Ο σύντροφός μου εκείνη την ημέρα κατέβηκε στην πλατεία να φάει μια μακαρονάδα. Πέρασε ένας άντρας τότε και έβαλε τα μαλλιά του μέσα στην μακαρονάδα του φίλου μου και τότε ακολούθησε διαπληκτισμός και λογομαχία, όπως ήταν λογικό. Τότε ο δράστης πήγε στο σπίτι του, γιατί έμενε κοντά, έβαλε σε μία κατσαρόλα παραφινέλαιο, γύρισε και τον έκαψε. Του είχε πει στον καβγά ότι θα του βάλει φωτιά, όμως πολλά λέμε πάνω στα νεύρα μας, δεν το πήρε στα σοβαρά. Το έκανε πράξη όμως», δήλωσε η Γιώτα Μυλωνά.

 

Στην συνέχεια εξήγησε πως ο δράστης είναι τώρα στην φυλακή και εκτίει ισόβια ποινή. «Στην Ελλάδα βέβαια, τα ισόβια δεν είναι ισόβια. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι έξω, όπως και η δράστιδα της επίθεσης στην Ιωάννα. Το «γιατί» είναι χαραγμένο στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, όπως το «γιατί» της Ιωάννας. Όταν έγινε η δίκη, δόθηκε μία εκδοχή για την αιτία, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Υποστήριξε ότι είχε πάρει ουσίες, έβλεπε δαίμονες και του ψιθύριζαν να βάλει φωτιά στους άλλους δαίμονες», εξήγησε.

«Μιλάμε για πάνω από 80% εγκαύματα. Ο ίδιος δεν είχε δει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση, αλλά τον βλέπαμε εμείς. Το είχαν σε καταστολή λόγω των φρικτών πόνων, φοβούνταν μην φύγει δηλαδή, από τον πόνο. Για τρεις μήνες άντεξε να ζήσει αυτή την κόλαση και πέθανε», κατέληξε η Γιώτα Μυλωνά.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr