Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι πιστοί ακόλουθοι της τυφλής γερόντισσας Μπάμπα Βάνγκα έδωσαν στη δημοσιότητα τις… υποτιθέμενες προβλέψεις της!

Η τυφλή «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως την αποκαλούν, η Μπάμπα Βάνγκα, η γερόντισσα από την Βουλγαρία μπορεί να μην βρίσκεται στη ζωή, ωστόσο ακόμα και σήμερα οι υποτιθέμενες προβλέψεις για το μέλλον… απασχολούν ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Το 2020 ήταν μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους η χειρότερη όλων, αλλά όποιος ελπίζει για ανάπαυλα το 2021 ίσως… χρειαστεί να το ξανασκεφτεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα.

Για το 2021, προέβλεψε ότι ο κόσμος θα υποφέρει από «πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές» καθώς τρεις «γίγαντες» ενώνονται και ένας «ισχυρός δράκος» καταλαμβάνει την ανθρωπότητα. Μερικοί έχουν ερμηνεύσει τον «δράκο» ως την αυξανόμενη κυριαρχία της Κίνας στον κόσμο.

«Θα έρθουν δύσκολες στιγμές», λέγεται ότι είχε προβλέψει για το 2021 πριν από το θάνατό της το 1996. «Βλέπουμε καταστροφικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας» πρόσθεσε.

Η Μπάμπα Βάνγκα έχει γίνει αγαπημένη φιγούρα μεταξύ των συνωμοσιολόγων, αφού ορισμένες από τις δηλώσεις της αποδείχθηκαν αληθινές. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολλοί αμφισβήτησαν τη νομιμότητα των προφανών προφητειών της που δεν είχαν καταγραφεί.

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Πηγή: true.gr