Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Τούρκικης τηλεόρασης. Ωστόσο, έχει και.. αδυναμίες! Αυτές είναι οι 4 κόρες του που έχει σαν πριγκίπισσες.

Ο παραγωγός, έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1989, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπανού. Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993.

Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά & Γιασεμίν. Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν.

Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016. Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις με τα παιδιά τους, τα οποία είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες του και τους κάνει όλα τα χατίρια.


Λίγα λόγια για τον Ατζούν Ιλιτζαλί
Γεννήθηκε στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ilıca (Ιλίτζα) του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το δημοτικό στην Αδριανούπολη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School της Κωνσταντινούπολης. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, αλλά τα παράτησε και ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο Bağdat Caddesi. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και έτσι σε ηλικία 21 ετών το μαγαζί χρεωκόπησε.

Μετά από αυτήν την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο κανάλι Show TV. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια εκεί, ο Ιλίτζαλι δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής το 2004, η οποία έγινε μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στην Τουρκία. Στα τέλη του 2013, επέκτεινε τις επενδύσεις του αποκτώντας το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Πηγή: true.gr