Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, σε λίγα 24ωρα μπαίνει στον ένατο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της όμως δεν δίστασε να κάνει την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση!

Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «A Mi Manera” των Gipsy Kings που είχε χορέψει με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο στον γάμο τους και κρατώντας τρυφερά την ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα της μιας και είναι στην τελική ευθεία για τη γέννα, η όμορφη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Σήμερα συνέβη αυτό… μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους-ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Έγινε η φωτογράφηση αυτής την κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπω στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος σ’ εμένα (λέει)!

Χαρούμενη που μέσα σ’ όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου🙈, μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα».

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου γεννάει μέσα στο καλοκαίρι το δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Μάξιμο που περιμένει και εκείνος με χαρά τον ερχομό της αδελφούλας του.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπαίνει στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της.

Με τη Μαίρη Συνατσάκη, στενή συνεργάτιδά της.


Σε λίγο μπαίνει στον ένατο και τελευταίο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της την μικρή πριγκίπισσά της.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr