Μια κούκλα και άκρως ανανεωμένη μετά τον τοκετό της η Αθηνά Οικονομάκου.

Είναι το δεύτερο βίντεο που ανεβάζει η Αθηνά Οικονομάκου μετά τη γέννηση της κόρης της. Και αυτό το βίντεο είναι πραγματικά έκπληξη καθώς θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την εικόνα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό της.

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα 👧🏼. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή🤍
(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα😂)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η ίδια μάλιστα στο πρώτο της βίντεο είχε αναφερθεί στη διαδικασία του τοκετού της.

«Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.»

Μια εβδομάδα μετά μας δείχνει πώς είναι σώμα της μετά από την εγκυμοσύνη και τα 18 κιλά που είχε πάρει, στέλνοντας το μήνυμά της.

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» 😅 της πριγκίπισσας μου!
Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει 💞και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο🙏🏼

Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..», γράφει η ίδια.

Δες το βίντεο

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr