Σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί την κορούλα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Την εγκυμοσύνη της έκανε γνωστή περίπου στα μέσα Ιανουαρίου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της και σχημάτιζε με τα δάχτυλά της τον αριθμό δύο.
Οι υποθέσεις και οι εικασίες για το φύλο του μωρού της ήταν πολλές εξαρχής, όμως εκείνη το πρώτο διάστημα δεν διέψευσε και δεν επιβεβαίωσε καμία από όλες αυτές. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μας δείξει το παιδικό δωμάτιο που είναι ήδη έτοιμο και ταυτόχρονα να μας αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.
Όπως πολλοί προέβλεψαν λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει κοριτσάκι και αυτό μας έδειξε και με τη φωτογραφία με το δωμάτιο. Ο Μάξιμος λοιπόν θα αποκτήσει μια μικρή αδερφή και κάτι μας λέει πως κι εκείνος ανυπομονεί να τη γνωρίσει.

Τον 8ο μήνας της εγκυμοσύνης της διανύει αυτή τη στιγμή η Αθηνά, και η ηθοποιός ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία στο account της πριν από λίγες ώρες. Τις τελευταίες ημέρες κάνουν τη φωτογράφιση για τη νέα κολεξιόν του brand Project Soma που έχει φτιάξει με τη Μαίρη Συνατσάκη και παρά το γεγονός πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εκείνη συμμετέχει κανονικά.

Μετά το τέλος της φωτογράφισης η ηθοποιός ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, έχοντας πίσω της ένα φανταστικό τοπίο. Η κοιλίτσα της πια έχει φουσκώσει πολύ κι εκείνη ανυπομονεί να γνωρίσει την κόρη της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου.


Σε έναν μήνα και κάτι θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Όπως μας αποκάλυψε μάλιστα το Σαββατοκύριακο περιμένει κοριτσάκι.

Η ηθοποιός ανέβασε πριν από μερικές ώρες μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και είναι μια κούκλα.


Η Αθηνά Οικονομάκου συμμετείχε στη φωτογράφιση για τη νέα κολεξιόν του Project Soma, παρά το γεγονός πως βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η κοιλίτσα της έχει πια φουσκώσει πολύ και η ηθοποιός είναι πραγματικά πανέμορφη.

Στην αμέσως επόμενη φωτό θα δεις ποια είναι αυτή που ανέβασε.

Ιδού η φωτογραφία της. Η Αθηνά όσο περίεργο και αν σου φάνηκε ή απρόσμενο ακόμη και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης κάνει τη δουλειά της και την απολαμβάνει. Είναι σίγουρο πάντως πως μόνο κάτι τέτοιο δεν περίμενες να δεις.

Πηγή: true.gr