Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Εξαδάκτυλου στο Facebook:

Σήμερα διαγνώσθηκα θετικός στην Covid με ήπια συμπτώματα.

Δημοσιεύτηκε από Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο κ. Εξαδάκτυλος έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας πριν από μερικές ημέρες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε ένα παράθυρο ύφεσης, όπως φαίνεται από τους αριθμούς κρουσμάτων, νεκρών και διασωληνωμένων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή γιατί ενδεχομένως να έχουμε ένα τρίτο κύμα».

Σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού, που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί η κατάσταση που θα προκύψει από αυτές. «Χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα ούτως ώστε να δούμε τα δεδομένα», επεσήμανε.

Όσον αφορά στον έντονο προβληματισμό που προκαλούν στους ειδικούς τα νέα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη χώρα μας, ο ίδιος ανέφερε πως «είναι ένα ζήτημα που πρέπει να εξεταστεί».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας πως οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολοι.

Πηγή: true.gr