Ο τραγικός θάνατος που τον συγκλόνισε

Ασύλληπτος θρήνος έχει σκεπάσει τον πρώην παίκτη του MasterChef, Χαράλαμπο Κοτσώνη, ο οποίος είδε τον αγαπημένο του θείο να φεύγει από τη ζωή μετά από ένα τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε με το λεωφορείο που οδηγούσε.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής που έμεινε στην ιστορία με τον τρομερή του ατάκα «Εν κουλί», ωστόσο η μοίρα είχε ετοιμάσει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον νεαρό σεφ.

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο θείος του έχασε τη ζωή του, καθώς τον καταπλάκωσε το λεωφορείο του.

Ο ίδιος θέλησε να πει το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο του θείο με ένα πολύ σπαρακτικό μήνυμα. «Την μια μέρα είσαι εδώ, γεμάτος ζωή, εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος.. νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα.. και ξαφνικά, κενό, δεν είσαι τίποτα παρά μόνο σκόρπιες αναμνήσεις.. Να ζήσεις ελεύθερος, να αναπαυτεί η ψυχή σου με ειρήνη..», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Κοτσώνης
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης είναι 26 χρονών.
Κατάγεται από το Παλαιοχώρι, Λευκωσίας, στην Κύπρο.
Δήλωσε ότι είχε δεχτεί bullying και λεκτικό και σωματικό.
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης αγάπησε τη μαγειρική εξαιτίας ενός ανθρώπου, που πίστεψε σε εκείνον, του καθηγητή του Δήμου Χριστοδουλίδη, που μαζί με τους δικούς του τον βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι.
Για τον Χαράλαμπο η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία.
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης δηλώνει αθεράπευτα δημιουργικός μαγειρικά, ερωτευμένος με την κουζίνα.
Για εκείνον μέντορας σημαίνει είδωλο, σημαίνει στόχος και προσήλωση μαζί.
Νιώθει υπερήφανος για τον κριτή, που επέλεξε, γιατί πάντα θέλει να εξελίσσεται και να νιώθει πρόκληση από κάποιον ανώτερο επαγγελματικά.
Αισθάνεται έτοιμος για ότι έχει να του δώσει το Master Chef, μάθημα, πάθημα, καλό ή κακό.
Ένα πιάτο, που περιγράφει τον έρωτα, μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Θεωρεί πως κάθε μάγειρας βάζει τη δική του ποιότητα αγάπης στα πιάτα του.
Έρωτας σε ένα πιάτο είναι το πως καρικεύεις… το μυστικό είναι η ισορροπία.
Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ότι είναι δυνατόν και όσο του επιτρέπει η επαγγελματική του αντίληψη και ιδεολογία.
Αν και είναι πολλά αυτά που θα του λείψουν μέσα στο παιχνίδι, θα κρατήσει τις δυνάμεις του δείχνοντας αφοσίωση.
Κάτι που κάνει από τα 20 του χρόνια, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.
Αν ήταν ένα υλικό κουζίνας θα ήταν αστεροειδής γλυκάνισος. Ήρεμος, όμορφος σε εμφάνιση και με την κατάλληλη επεξεργασία δίνει γλυκάδα ή πίκρα.

Πηγή: true.gr