«Σε σύντροφό του όταν του είπε ότι θα…»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα του χαμού του και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός μίλησε σήμερα το πρωί 1/10 στο Happy Day για τη σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και η αλήθεια είναι πως έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του αείμνηστου «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που κανείς δεν γνώριζε.

Ανοιχτοχέρης ο Τόλης Βοσκόπουλος

«Κανείς δεν μπορούσε να κάνει τη ζωή του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος από μικρός είχε βάλει σκοπό να απαρνηθεί τα χρήματα. Στο παντελόνι του δεν είχε τσέπες. Είχε κάνει δώρο το rolex του με τα διαμάντια. Δεν ήξερε τι δώρο να κάνει σε έναν γάμο που ήταν κουμπάρος και έδωσε τη Τζάγκουάρ του», ανέφερε ο Απόστολος Παστός στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μονογαμικός, δεν ήταν γυναικάς. Σε σύντροφό του όταν του είπε ότι θα έρθει στο ραντεβού τους με το λεωφορείο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό της, την άλλη μέρα της αγόρασε καινούριο».

Ο Απόστολος Παστός μίλησε και για τη διακοπή των σχέσεών τους: «Όταν γράψαμε με τη μητέρα μου και αδελφή του το βιβλίο έγινε ο πόλεμος του Ελ Πάσο. Δεν ήθελε να βγει γιατί νόμιζε πως η μητέρα μου θα βγάλει κακίες. Η απόφασή του ήταν να μας βγάλει από τη ζωή του, να μην μας ξαναμιλήσει, γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν απόλυτος, ή αγαπάω ή δεν αγαπάω, ή έχω φίλο ή δεν έχω φίλο.

Δεν πήγαμε δικαστικά γιατί το απέσυρα εγώ το βιβλίο. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν ήρθε στην κηδεία. Η μητέρα μου όταν έβλεπε τον Τόλη στην τηλεόραση άλλαζε κανάλι. Στα τελευταία της όμως τον συγχώρεσε».

Πότε ανοίγει η διαθήκη του Βοσκόπουλου – Πόσα εκατομμύρια άφησε ο Τόλης στην κόρη του, Μαρία


Μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και την μεγαλοπρεπή κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης των μίντια ήταν το πως είχε μοιράσει τη διόλου ευκαταφρόνητη ακίνητη περιουσία του, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES!

Τα σενάρια για την κρυφή διαθήκη του Τόλη ήταν πολλά και οι φήμες για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του, έντονες.

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος κληρονομεί και τι, σε ποιους ο αξέχαστος καλλιτέχνης άφησε ότι είχε και δεν είχε, καθώς και αν αυτή η περιβόητη μυστική διαθήκη που φημολογείται ότι υπάρχει περιελάμβανε και άλλους εκτός από την γυναίκα του και την μοναχοκόρη τους.

Καθώς, λοιπόν, ένα πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το αν η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι οι μοναδικές κληρονόμοι του αξέχαστου τραγουδιστή, έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού YES αναφέρουν πως ο Τόλης ποτέ του δεν έκανε διαθήκη, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξει.

Μετά την τακτοποίηση των υπέρογκων οφειλών του προς το δημόσιο, οι οποίες με τις προσαυξήσεις είχαν ξεπεράσει τα 8,000,000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε, προκαλώντας του μεγάλη πίεση και στεναχώρια, ο Βοσκόπουλος φρόντισε να γράψει τα πάντα στην αγαπημένη του θυγατέρα:

Ότι σπίτια, κτίρια το απέμειναν, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα από τα τραγούδια και τις ταινίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του ο αξέχαστος τραγουδιστής είναι μεγάλη κι αυτό άλλωστε ήταν και το πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο αλλά και δικηγόρο του.

Πηγή: Υouweekly.gr

Πηγή: true.gr