Παρέμβαση επώνυμου επιχειρηματία κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της ανήλικης, Βασίλη Νουλέζα και «να τα βρουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλεζα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Νουλέζας από την πλευρά του, δεν αρνήθηκε ότι συναντήθηκε με επιχειρηματία αλλά χαρακτήρισε «αστείο» τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας του είπε απλά ότι γνωρίζονται με τον κ. Κούγια και ίσως του τηλεφωνούσε.

Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό, ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή και αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της 33χρονης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κουγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ. Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας.

«Πυρά» για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που φέρεται να πρότεινε η πλαυρά της 33χρονης κατηγορούμενης αντάλλαξαν και χθες οι δύο δικηγόροι.

Πηγή: true.gr