Σοφία Χατζηπαντελή: Τέλος από το GNTM – Γιατί αρνείται να επιστρέψει

Η Σοφία Χατζηπαντελή, εξελίχθηκε φέτος σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και όχι άδικα, αφού πολλοί στάθηκαν στην εκεντρική εμφάνιση και στο ενιαίο φρύδι. Το μοντέλο συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό μέσα από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του GNTM, κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ριάλιτι το μοντέλο αποτελούσε παρελθόν και οι υπόλοιποι κριτές την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Αρνείται να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM: Το μοντέλο έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του

Σοφία Χατζηπαντελή: Τι είπε για τις σχέσεις της με τους κριτές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύφθηκε ότι το μοντέλο δέχεται προτάσεις από την παραγωγή του GNTM, για να συνεχίσει να βρίσκεται στον διαγωνισμό, με την ίδια να επιμένει στις αρνητικές απαντήσεις της.

Η πρώην κριτής θεωρεί ότι δεν κέρδισε σημαντικά πράγματα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές. Δεν είχε καλές σχέσεις με τους άλλους δύο της κριτικής επιτροπής, τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σωφρονίου. Με τον Γιώργο Καράβα είχε φιλική σχέση, κάτι που φαινόταν και κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Όπως σημειώθηκε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής του ANT1, η παραγωγή θέλει να επαναφέρει τον χαρακτήρα της Σοφίας Χατζηπαντελή, υπό των φόβο πτώσης των ποσοστών τηλεθέασης.

Πηγή: true.gr