Άρης Σερβετάλης: Πλάνα από επίσκεψη του στο Άγιο Όρος

Στο επίκεντρο βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά την παραίτηση του από την παράσταση Ρινόκερος, επισκέφθηκε το Άγιο Όρος. Το μέρος όπου επισκέπτεται προκειμένου να βρει γαλήνη και να μιλήσει με τους πνευματικούς του.

Στο Αγιο Ορος λοιπόν βρέθηκε ο Αρης Σερβετάλης μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε πριν από μερικές εβδομάδες η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν δέχεται τον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και μη.

Ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, η οποία εορτάσθηκε προχθές με το παλιό ημερολόγιο που ισχύει στο Αγιον Ορος, της οποία προεξάρχει ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, παρουσία μοναχών αλλά και προσκυνητών.

Οι δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη για την ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”

Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Άρης Σερβετάλης εμφανίζεται να μιλάει μέσα από την Ιερά Μονή αναφορικά με τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου που υποδύθηκε στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», τον οποίο χαρακτήρισε «αιφνίδια ευλογία».

«Αιφνιδιάστηκα από αυτή την πρόσκληση να υποδυθώ στο έργο τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Με τις ευχές του γέροντα και τις δικές σας υπήρχε μια οικειότητα με τον Αγιούλη και μου φανέρωσε πόση αγάπη υπάρχει όταν έρχεται και σε επισκέπτεται ανάλογα με τα δεδομένα σου… Ήταν μια αιφνίδια ευλογία που δεν την περίμενα και αισθάνομαι ότι από εδώ και πέρα ο Άγιος είναι φίλος, υπάρχει μια οικειότητα», αναφέρει συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Πηγή: i-diakopes.gr

Πηγή: true.gr