Το απόγευμα του Σαββάτου 31/7 έκανε την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On time που ανέφερε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας δεν είναι πια μαζί.

Χαρακτηριστικά γραφόταν πως οι δυο τους χώρισαν φιλικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα στόματα μιλούν και λένε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει! Μέσα στα 10 χρόνια το έχουμε ακούσει και το έχουμε δει να γράφεται πολλές φορές χωρίς κανέναν από τους δυο να διαψεύδει. Μια κοινή εμφάνιση μετά από λίγο καιρό σβήνει κάθε πιθανότητα.

Το γεγονός, όμως, πως αυτή την φορά η Ζέτα βρίσκεται σε διακοπές με την παρέα της χωρίς τον Μιχάλη κινεί περισσότερο τις υποψίες και φουντώνει τις φήμες κι άλλο…

Λίγο μετά το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, η Ζέτα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πολλοί έκαναν λόγο για… μήνυμα όλο νόημα!

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια έβαλε μια σειρά φωτογραφιών που την δείχνουν με μικροσκοπικό μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς, να κάθεται κάτω από τον ήλιο και να κοιτάει και να γελάει με το κινητό της.

Οι φωτογραφίες αυτές συνοδεύοντας από το παρακάτω κείμενο:

Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!

Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι… Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!

Το τι έχει συμβεί κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει με σιγουριά, ακόμα… Γιατί μην ξεχνάτε! Σε αυτή την ζωή αργά η γρήγορα όλα μαθεύονται…

πηγη: cityportal.gr

Πηγή: true.gr