Ο συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛΑΣ επιδείκνυε το όπλο κι ένα μαχαίρι στον ναυαγοσώστη της πισίνας – Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε εισαγγελεά, που ζήτησε ψυχιατρική εξέταση – Οι γιατροί που τον εξέτασαν, εισηγήθηκαν την νοσηλεία του σε Ψυχιατρική Κλινική

Κινητοποίηση της Αστυνομίας την Τρίτη για την σύλληψη πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που κυκλοφορούσε με όπλο σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κυκλοφορούσε οπλισμένος στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου. Ο Εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και οι γιατροί πρότειναν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 69χρονος απόστρατος αξιωματικός πήγε στην πισίνα του ξενοδοχείου και μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών επιδείκνυε στον ναυαγοσώστη ένα πιστόλι που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φοβήθηκαν με την περίεργη συμπεριφορά του και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί περιπολικού που έφτασε στο σημείο, συνέλαβαν τον πρώην υποστράτηγο και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοφορία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές της Πάτρας.

Ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο για τον οπλισμό, αλλά ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο Ρίο, τον εξέτασαν οι γιατροί και εισηγήθηκαν την νοσηλεία του στη Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Πατρών.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr