Τον απέλυσαν Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα έκανε λαμπόγυαλο
Θυμωμένος πρώην υπάλληλος έκλεψε μπουλντόζα και κατέστρεψε δεκάδες Mercedes-Benz V-Class.

Ένας πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz που βρίσκεται στην ισπανική πόλη Vitoria-Gasteiz, προκάλεσε ζημιές εκατομμυρίων ευρώ όταν τον απέλυσαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την απόλυσή του, ο 38χρονος έκλεψε μια μπουλντόζα από εργοτάξιο και την οδήγησε σε απόσταση 21 km μέχρι το εργοστάσιο της Vitoria. Εκεί αφού εισέβαλε γκρεμίζοντας την πύλη, διέλυσε 50 -70 ολοκαίνουργιες Mercedes-Benz V-Class και Vito, καθώς και τις ηλεκτρικές τους εκδόσεις EQV και eVito που ήταν παρκαρισμένες στο προαύλιο, χρησιμοποιώντας τη δαγκάνα της μπουλντόζας. Στη συνέχεια προσπάθησε να εισέλθει στη γραμμή παραγωγής, όμως οι φύλακες τον σταμάτησαν.

Λόγω της ημέρας, το εργοστάσιο ήταν κλειστό, και μέσα σε αυτό βρίσκονταν μόνο οι ομάδες φύλαξης και συντήρησης που ειδοποίησαν την αστυνομία. Αρκετά περιπολικά έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν το δράστη ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού και διεθνή τύπου, οι ζημιές υπολογίζονται σε 2 έως 6 εκατομμύρια ευρώ!


Πηγή: true.gr