Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο νεαρός πρώην Bachelor βλέποντας την έντονη κριτική που ασκείτε σε όσους δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους την ώρα που ολόκληρη η χώρα έχει τυλιχτεί στις φλόγες, δεν άντεξε και ξέσπασε.

“Δε φτάνει που καίγεται όλη η χώρα έχουμε και κάποιους ψευτοσελέμπριτι να το παίζουν φιλόζωοι και φιλάνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν σώσει ούτε ένα γατάκι από τον δρόμο και δεν έχουν βοηθήσει ούτε έναν ηλικιωμένο να περάσει το φανάρι. Όμως έχουμε κάποιους ψευτόμαγκες να απειλούν ότι θα δείρουν όλους αυτούς που ανεβάζουν από τις διακοπές τους φωτογραφίες.

Εσείς που απειλείτε και το παίζετε νταήδες γιατί δε πάτε να τα βάλετε με αυτούς που πραγματικά φταίνε για τις φωτιές; Αυτούς που φταίνε που καίγεται η χώρα μας. Απλά τα κάνετε και τα λέτε εκεί που σας παίρνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 350 μέρες το χρόνο και έχουν 10 μέρες να ξεφύγουν λίγο. Μπάστα λίγο ψευτόμαγκες” έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Πηγή:tlife.gr

Πηγή: true.gr