Διέμεναν σε βίλα με ενοίκιο 87. 500 ευρώ την εβδομάδα – Άθελά της, η «φλογερή» Μαρτίνι… κάρφωσε μέσω Instagram τον Ρουμάνο επιχειρηματία και οδήγησε την Interpol στα ίχνη του

Η καλλονή σύντροφος του Σαβουλέσκου, Άντζελα Μαρτίνι, «σήκωσε» φωτογραφίες τους από την πολυτελή διαμονή τους, σε πανάκριβη βίλα του νησιού, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές της Ρουμανίας.


Η Άντζελα Μαρτίνι είναι η σύντροφος του γοητευτικού επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα, Dragos Savulescu, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος, έχοντας καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση.

Όλο αυτό το διάστημα είχε διαφύγει στην Ιταλία, κρατώντας χαμηλό προφίλ προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις Ρουμανικές Αρχές και την Ιντερπόλ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, χρειάστηκε μια και μόνο επίσκεψη του στη Μύκονο, για να αποκαλυφθεί το στίγμα του.

Την παρουσία του επιχειρηματία στο κυκλαδίτικο νησί, πρόδωσε η ίδια η σύντροφος του, η οποία μη μπορώντας να αντισταθεί στις ομορφιές της Μυκόνου και στην ανάγκη της να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, τον πολυτελή βίο που διάγει με τον καταζητούμενο με διεθνή ένταλμα επιχειρηματία, άρχισε να σηκώνει φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον ίδιο μέσα στο κάδρο! Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά ήταν μέσα από την πανάκριβη βίλα που μισθώνει στον Άγιο Λάζαρο, η οποία κοστίζει 87.500 ευρώ την εβδομάδα. Φυσικά ήταν θέμα χρόνου να ειδοποιηθούν οι Ρουμανικές Αρχές και σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και τις Ελληνικές Αρχές, να οργανωθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr