Σχεδόν ένας μήνας συμπληρώνεται από τον θάνατο του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου προσπαθεί να «συνεχίσει», όπως θα το ήθελε και ο αείμνηστος τραγουδιστής.

Η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του Mega «Γη της Ελιάς».

Το πρώτο τρέιλερ με την Άντζελα Γκερέκου

Η ιστορία
Τρεις οικογένειες συγκρούονται. Μία βεντέτα κι ένα σχέδιο εκδίκησης που διαλύει τις ψυχές των πρωταγωνιστών. Επίκεντρο της ιστορίας είναι ο Στέφανος και η Μυρτάλη. Οι δυο τους παλεύουν για ξεχωριστούς λόγους. Ένας θάνατος που φέρνει τη δίψα για εκδίκηση και μία εξαπάτηση που βάζει σε κίνδυνο την πρωταγωνίστρια. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

Ο ρόλος της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου υποδύεται την μητριά της Μυρτάλης, τη σύζυγο του Βρεττάκου. Μόλις εκείνος πεθαίνει κι ενώ είχε αφήσει τα πάντα στην κόρη του, ξαφνικά η Μυρτάλη βρίσκεται αποκληρωμένη. Στο τρέιλερ της σειράς “Η Γη της Ελιάς” η Άντζελα Γκερέκου δείχνει ένα κομμάτι του χαρακτήρα που θα υποδυθεί. Μία γυναίκα αδίστακτη, που αν δεν πετύχει τον σκοπό της δε θα τα παρατήσει.

Πλέον, είναι χήρα του Ιπποκράτη. Εισοδηματίας, κοσμοπολίτισσα, φιλόδοξη, σκληρή, και απόλυτη. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό. Η μόνη ειλικρινής αγάπη που έχει είναι για τη γη και τις ελιές της. Προσωπικό της στοίχημα και στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Η σύγκρουση με την κόρη του Ιπποκράτη θα είναι αναπόφευκτη. Η εξαφάνιση της μικρής θα κινήσει υποψίες, ενώ παράλληλα θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια. Μία ιστορία γεμάτη δολοπλοκίες που έρχεται για να κορυφώσει την αγωνία. Ως που θα έφτανε η Αθηνά Νομικού για να πετύχει όλα όσα σχεδιάζει τόσα χρόνια;

Την μητέρα της θα υποδυθεί η Μάρω Κοντού, στον ρόλο της Μαρίας Αναγνώστου.

Πηγή: true.gr