Η Άντζελα Γκερέκου είναι μία πολύ ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην πολιτικός. Ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο και πέρυσι επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι 62 ετών και το ζώδιό της είναι Κριός. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου.

Το 1996 η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μαρία, η οποία γεννήθηκε το 2001.

Η γνωστή ηθοποιός και άλλοτε μοντέλο και πολιτικός έχει μεν αρκετές υποχρεώσεις, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τον αδελφό της να βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της «βήμα» και να της το αποδεικνύει έμπρακτα.

Η πρώην υπουργός, μάλιστα, έχει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με τον αδελφό της, Αλέξανδρο και τη μητέρα της, Μαρία.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, μάλιστα, που η Άντζελα Γκερέκου δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία. «Ξεκλέβω πάντα λίγο χρόνο για να βρίσκομαι μαζί τους», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, δείχνοντας και την φοβερή ομοιότητα στο πρόσωπο με τον αδελφό της.

Όπως θα δείτε τα δύο αδέλφια μοιάζουν αρκετά και έχουν το ίδιο χρώμα ματιών με αυτό της μητέρας τους.

Πηγή: true.gr