Θυμάστε τη Μαρία Μιχαλοπούλου; Είναι το κορίτσι που βγήκε πέμπτο στο GNTM 2, η αγρότισσα του ριάλιτι, που είδαμε την περσινή σεζόν στη Φάρμα, ενώ συμμετείχε και σε μια ταξιδιωτική εκπομπή του STAR.

Η Μαρία είχε ως χαρακτηριστικό τα μακριά μαλλιά της, όμως εδώ και λίγο καιρό τα είχε κόψει και είχε ένα τύπου καρέ. Όμως κι αυτό δεν ήταν αρκετό και προχώρησε σε μια ακόμα πιο μεγάλη αλλαγή στο στυλ της.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά το αγορέ φούξια μαλλί της και κάνει πλάκα με τα σχόλια που της έχουν πει ως τώρα φίλοι και γνωστοί γι΄αυτό το look.

«Εγώ με γουστάρω έτσι, αλλά έχω ακούσει κάποια ωραία σχόλια με τι μοιάζω, όπως αποκριάτικο σφάλμα, που λέει και ο αδερφός μου, ακούω και τα δικά σας σχόλια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση σχετικά με το αιμαγγίωμα που έχει στο αριστερό της χέρι και στη μασχάλη, όπου ζητούσε να μην γίνονται δακρύβρεχτες αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και να μην την αντιμετωπίζει κανείς με οίκτο.

«Βαρέθηκα να βλέπω δακρύβρεχτα άρθρα για το αιμαγγίωμα στο χέρι μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την στήριξή σας, όμως δεν θέλω τη λύπησή σας. Θέλω χιούμορ, γέλιο, τρέλα και να κάνουμε χαμό!»

πηγη: media-insider.gr

Πηγή: true.gr