Αντώνης Ξένος: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Ο Έλληνας ηθοποιός Αντώνης Ξένο, είναι παντρεμένος με την Ελένη Γερασιμίδου, με την οποία έχουν μάλιστα συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση, όπως στην σειρά «Εμείς και Εμείς», όπου ο Έλληνας ηθοποιός υποδυόταν τον “Αντωνάκη”.

Γνωριστήκαμε στο σωματείο των ηθοποιών, θυμάμαι ότι στο πρώτο φιλί γύρισα να φύγω κι έπεσα πάνω σε μια κολόνα, ήμουν τόσο συνεπαρμένος. Ένας περαστικός που με είδε έκανε το σταυρό του. Βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου.

Πήγαινα και μάζευα πράγματα από τα σκουπίδια και τα διόρθωνα. Τα ξήλωνα όλα κι έστηνα πάλι από την αρχή το έπιπλο, για να κάνω το σπίτι μας, για να έχουμε έπιπλα. Έβρισκα μια καρέκλα, μια πολυθρόνα έξω από τον κάδο απορριμμάτων, την έπαιρνα, τη διέλυα και την ξανάφτιαχνα. Έχω ακόμα τραπεζάκι από τότε, αριστουργηματικό. Κάποια άλλα παλιώσανε και φύγανε. Ήταν δημιουργία, τώρα έχω κήπο που δημιουργώ, έχω τις ντομάτες μου.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε το 2018 ο Αντώνης Ξένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, που ήταν η μεγάλη χειρουργική επέμβαση που έκανε η σύζυγός του, Ελένη Γερασιμίδου πριν από λίγα χρόνια. “Δεν ήξερα, μπορεί την επόμενη μέρα να μην είχα τον άνθρωπό μου και πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου, ήταν οριακό το σημείο. Αυτό συνέβη πριν από 8 χρόνια. Δεν έδειξα τίποτα, δεν έπρεπε να δείξω, κι έπαιξα «θέατρο». Την αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, μέχρι τσακωμού για το τίποτα. Δεν μπορώ χωρίς την Ελένη, δεν γίνεται, είναι το άλλο μου ολόκληρο, αλλά ούτε κι εκείνη μπορεί χωρίς εμένα, είμαι πηγή έμπνευσης για εκείνη. Μεγάλη αγάπη και έρωτας. Είναι ο έρωτας που φουντώνει, σβήνει, μεταβάλλεται. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με ακούει σε αυτά που της λέω, μπορεί να αντιδρά, αλλά… επηρεάζει ο ένας τον άλλον.”. Τότε μου είχε πει τη φράση: «Μπορεί να μη γεράσουμε μαζί».


Οι αποκαλύψεις της Ελένης Γερασιμίδου για την οικογένεια της
H Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε σε συνέντευξή της το 2016 πως φωνάζει στον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο, καθώς είναι πολύ ξεχασιάρης.

«Του φωνάζω πάρα πολύ. Πόντια είμαι… Τι θες να κάνω; Μητριαρχική οικογένεια. Ξέρει ότι έτσι τον βοηθάω. Ο Αντώνης είναι αφηρημένος. Ο Αντώνης είναι στα πρόθυρα της άνοιας, δηλαδή δεν είναι καλά. Τα ξεχνάει όλα. Ξεχνάει τα κλειδιά του. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, γυρνάει πίσω στο σπίτι να βρει κάποιο κλειδί. Δεν υποφέρεται», είπε πριν χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός.

Πηγή: true.gr