Ο Αντόνιο Μπαντέρας κάνει αυτό που ξέρει καλά στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Σειρά παίρνει ο δήμος Θερμαϊκού, με τον δήμαρχο να μην κρατιέται…

«Γιώργο, βασίζομαι σε εσένα. Kλείσε τους δρόμους», είπε ο… Αντόνιο Μπαντέρας στον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή. Με αυτήν την χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook ο δήμαρχος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι σε στούντιο του Χόλυγουντ μετατρέπεται ο δήμος του καθώς τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τρίτη στη Νέα Μηχανιώνα.

Ειδικότερα, την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, κατά τις ώρες 06:00 – 20:00 στην κοινότητα της Νέας Μηχανιώνας και συγκεκριμένα στην οδό Πολυτεχνείου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθνικής Αναστάσεως και 28ης Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία για την υλοποίηση των κινηματογραφικών γυρισμάτων. Σημειώνεται ότι σε στούντιο του Χόλυγουντ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας μετατράπηκαν τις προηγούμενες μέρες πολλά ακόμη σημεία όπως ο Περιφερειακός, το λιμάνι και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Χθες λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι έφτασε στην οδό της Εθνικής Αμύνης με ένα μαύρο τζιπ, ο Ισπανός σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer». Όπως φαίνεται στο βίντεο του ThessToday.gr, ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της γκαλερί έργων τέχνης κρατώντας έναν πίνακα και διασχίζει τον δρόμο προβληματισμένος, προκειμένου να φτάσει στο επιβλητικό barracuda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντί του.

Ένας άνδρας με άσπρη μπλούζα τον πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής τον αγνοεί και καθώς διασχίζει τον δρόμο, ένα ταξί πάει να τον πατήσει αλλά καταφέρνει να σταματήσει την κατάλληλη στιγμή.

Στη συνέχεια ο Ισπανός ηθοποιός, συνεχίζει την πορεία του και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του οδηγού, προσπαθεί να το βάλει μπροστά, αλλά μάταια. Φαίνεται αγανακτισμένος και καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Την ίδια ώρα, ο ίδιος άνδρας του χτυπάει το τζάμι…

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιήθηκαν πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό οι ταμπέλες μπροστά από το Σινέ Αλέξανδρος, αντικαταστάθηκαν με άλλες που αναγράφουν music hall, ενώ η Ελληνική και η Ευρωπαϊκή σημαία στον ιστό που βρίσκεται στη συμβολή της Εθ. Αμύνης με Λεωφόρο Νίκης, αντικαταστάθηκαν με μια Αμερικανική.

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr