Ο Αντόνιο Μπαντέρας έκανε αυτό που ξέρει καλά στη Θεσσαλονίκη, με τα γυρίσματα της ταινίας να μαγνητίζουν τα βλέμματα κατοίκων της περιοχής…

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν χθες τα αυτοκίνητα εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Στο σημείο βρέθηκε και το επιβλητικό μαύρο muscle car «Barracuda», το οποίο θα οδηγεί ο γνωστός ηθοποιός στην ταινία. Το «Βarracuda» ήταν φορτωμένο πάνω σε μια νταλίκα και γύρω του ήταν εγκατεστημένες κάμερες και φώτα. Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car. Αρκετός ήταν και ο κόσμος που είχε μαζευτεί στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει τα γυρίσματα.

Η πρώτη κλακέτα στον Περιφερειακό ήχησε λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης και ανά διαλείμματα ο σκηνοθέτης και η παραγωγή της ταινίας προέλαυναν στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Ισπανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ. Τα πρώτα «takes» πραγματοποιήθηκαν μόνο με τον Αντόνιο Μπαντέρας να οδηγεί στην Περιφερειακή Οδό, ωστόσο στο σενάριο προβλεπόταν και σκηνή καταδίωξης με όχημα της αστυνομίας.

Λίγο μετά τις 00.00 τα ξημερώματα και αφού επέστρεψε στο σημείο των γυρισμάτων ο σταρ του Χόλιγουντ από σύντομο «break», στην Περιφερειακή Οδό εκτός από το επιβλητικό μαύρο muscle car «Barracuda», κατέφθασε και ένα… αμερικάνικο περιπολικό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη σκηνή καταδίωξης στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr…


Χθες ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο σημείο από νωρίς, για να πάρει μια γεύση από τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας. Κάποιοι παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ, με τον Αντόνιο Μπαντέρας να κεντρίζει τα βλέμματα.

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr