«Δυστυχώς από χθες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας μου» αναφέρει ο ηθοποιός
Με ένα story στο Instagram o Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα απέχει για το επόμενο διάστημα από το θεατρικό σανίδι. Έτσι, ακυρώνεται η παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα απόψε, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και να παίζεται μέχρι την 1 Φεβρουαρίου 2022 στο Θέατρο Τempus Verum. Άγνωστο παραμένει τώρα πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

Ο ηθοποιός εξηγεί πως ένα πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί και λόγω αυτού θα αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, έχει υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊoυ και όλα έδειξαν ότι δεν νοσεί από Covid-19.

«Αγαπημένοι μου γεια!
Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης, που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance «ΝΙΖΙΝΣΚΙ» στο θέατρο Tempus Verum.

Παρά την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

Σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε είτε με το θέατρο είτε με την Viva για να σας εξηπηρετήσουν.

Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω στην κατανόησή σας.

Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω γρήγορα καλά και να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε μία αγκαλιά. Αντίνοος» σημειώνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Πηγή : protothema.gr

Πηγή: true.gr