Με τη μουσική που τόσο αγαπούσε ο Σταμάτης Κόκοτας θέλησε να τον αποχαιρετήσει η Άννα Βίσση η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στην μεγαλειώδη εκδήλωση για τη μέρα θετικής ενέργειας και αμέσως μετά «πέταξε» για Κύπρο όπου και θα έκανε live εμφάνιση στο Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Όταν έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της έπεσε να κοιμηθεί και έτσι έμαθε πολύ αργά την είδηση ότι είχε φύγει από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας.

Από το πρωί χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν πεθάνει σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση.

Κάτι που φυσικά ήλθε στη μνήμη της Άννας η οποία με τη σειρά της θέλησε να αποχαιρετίσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον «βασιλιά» όπως τον αποκάλεσε του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή χθες (1/10).

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση.

Στιγμιότυπο από το παρελθόν όταν η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Κόκοτα και τη Ρίτα Σεκαλλαρίου.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν της χθεσινοβραδινής της εμφάνισης στην Κύπρο, αφού μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα όπως τον είχε γνωρίσει εκείνη μέσα από τη συνεργασία τους, θέλησε να τραγουδήσει στο κοινό ένα αγαπημένο τραγούδι από το ρεπερτόριό του που φυσικά θα συνεχίσει να ακούγεται για πολλές γενιές ακόμα. Η Άννα Βίσση συγκινημένη λοιπόν ερμήνευσε το «Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό» που πάντα της άρεσε να το ακούει από τη φωνή του.

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία της Άννας Βίσση

Πηγή: true.gr