Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Άννα Μαρία Βέλλη, αφού έχει τα γενέθλιά της! Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της εδώ και μερικές ημέρες και απολαμβάνει τη συντροφιά της οικογένειάς της αλλά και φίλων, οι οποίοι της είχαν λείψει πολύ όσο βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την ιδιαίτερη ημέρα αγαπημένα πρόσωπα της Άννας Μαρίας Βέλλη θέλησαν να της κάνουν μια μικρή έκπληξη. Όπως θα δεις, εισέβαλαν στο σαλόνι του σπιτιού της κρατώντας μία τούρτα, λουλούδια και μπαλόνια.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο. Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο πριν σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της, έκανε μια ευχή. Τότε, ο πατέρας της την τρόλαρε, λέγοντας πως η ευχή της θα είναι να γυρίσει στο Survivor.

“Μου φέρνουν τούρτα και σκέφτομαι «ελπίζω να έχουν φέρει άλλη μια γιατί αυτή θα την φάω μόνη μου» γι’ αυτό με έπιασαν τα γέλια. Ps. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ! Ευχαριστώ για τις ευχές για τα άπειρα μηνύματα στήριξης και κυρίως που δεν πιστεύετε πως είμαι 31”, έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δες τα στιγμιότυπα:


Πηγή: true.gr