Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, το άλλοτε σέξι κορίτσι του σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» έχει αλλάξει τόσο πολύ που πραγματικά δεν θα την γνωρίσετε.

Την γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο σόου του ANT1 «3,2,1». Τσαχπίνα με μπρίο και θάρρος, είχε κλέψει την παράσταση και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της.

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό η Άννα Μαρία Λογοθέτη εξαφανίστηκε. Αποτραβήχτηκε από το χώρο και μόλις πριν ένα χρόνο μάθαμε νέα της.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πως έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία σε σύνεντευξή της στον Ant1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη παντρεύτηκε και μετά από 11 χρόνια γάμου χώρισε, ενώ έγινε και μανούλα.

Σήμερα είναι μελαχρινή και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό.

Δείτε στην gallery την απίστευτη αλλαγή της:

Ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που είχε ξεχωρίσει για όσο καιρό παρουσίαζε το magazine του ΑΝΤ1, 3,2,1.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη αποφάσισε ωστόσο να αποσυρθεί από την τηλεόραση.

Σπάνια έδινε συνεντεύξεις ενώ ακόμα πιο αραίες ήταν οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

Τα χρόνια πέρασαν και το κορίτσι του 3-2-1 έχει αλλάξει αρκετά από τον καιρό που την απολαμβάναμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Άνα Μαρία Λογοθέτη είναι πια μελαχρινή.

Μάλιστα, όπως έχει η ίδια πει παντρεύτηκε και χώρισε.

Πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά από 11 χρόνια γάμου.

Έχει και ένα παιδάκι με τον πρώην σύζυγό της.

Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι αποχώρησε από την τηλεόραση γιατί ανακάλυψε ότι δεν της πήγαινε.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πώς έγινε. Δεν έχω ιδέα», είχε πει σε συνέντευξή της.

«Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», είχε δηλώσει.

Τώρα η Άννα Μαρία Λογοθέτη είναι πιο καλά από ποτέ.

Ζει μακρυά από τα φλας της δημοσιότητας και είναι πολύ χαρούμενη.

Πηγή: true.gr