Άννα Φλωρινιώτη: Συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη στην κάμερα του “Pop Up” και στην Χριστιάνα Κοχλατζή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γραφείο συνοικεσίων που έκλεισε, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που άνοιξε, αλλά και στον «εθισμό» της στα στρας.

Άννα Φλωρινιώτη: Όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή

Αρχικά, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη είπε χαρακτηριστικά: «Είχα φτάσει να μιλάω 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο. Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Κουράστηκα πάρα πολύ, ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Μου άρεσε πάντα, ήμουν “προξενήτρα”,ήταν ένα από τα χόμπι μου. Δεν έκανα εγγραφή πελάτη αν δεν είχα στο μυαλό μου κάποια που να του ταιριάζει. Στα πρώτα ραντεβού πήγαινα μαζί με τα ζευγάρια. Είχα περισσότερο γυναίκες στο γραφείο. Ήμουν χωρισμένη, έκανα παρέα με 10 χωρισμένες, είχαν άλλες 10 φίλες χωρισμένες και έτσι πάει».

Σχολιάζοντας το πως συμπεριφέρεται ως μητέρα, αλλά και το πως φερόταν ο πατέρας της στην ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Είμαι όπως ο μπαμπάς μου με μένα. Στην εφηβεία δεν τον άντεχα, με είχε πολύ περιορισμένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω με μια φίλη μου, σήκωνε το ντούμπλεξ και άκουγε τι λέμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πέρασα μια κρίση και δεν ήθελα για έναν μήνα τα στρας πάνω μου. Δεν ξέρω τι φάση πέρναγα αλλά την ξεπέρασα γρήγορα. Το DNA χτύπησε την πόρτα μου πάλι. Η κόρη μου δεν θέλει να τα βλέπει, μου λέει “εγώ θέλω να είμαι απλή”. Της λέω “απλή δεν μπορείς να είσαι, είσαι η εγγονή του Φλωρινιώτη”».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Πηγή: true.gr