Η Άννα Δημητρίεβιτς γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1977 στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας, όπου και έζησε μέχρι τα 18 της. Έπειτα, λόγω του modeling, έζησε για τέσσερα χρόνια στο Μιλάνο αλλά και για μικρότερα χρονικά διαστήματα σε Νέα Υόρκη, Ιαπωνία, Γερμανία και Βραζιλία.

Της: Έπη Τρίμη

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την κοινωνική τηλεοπτική σειρά του ANT1 “Για την Άννα” όπου είχε πρωταγωνιστεί με τον Θανάση Ευθυμιάδη.Η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες: την Σόφη (γενν. 2007) και την Ζωή (γενν. 2009).


Ο ίδιος έχει πει σχετικά με τη γυναίκα του: «Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα». Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε «Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω». Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν».

Και πρόσθεσε: «Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Δεν καυχιέμαι. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη, αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια και πάμε στα 15»!

Τα τελευταία χρόνια, έχει αποσυρθεί από τον χώρο της δημοσιότητας και εργάζεται ως βοηθός μητρότητας ενώ αφιερώνουν τον ελεύθερο τους χρόνο στη φύση.

Πηγή: true.gr