Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απευθύνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος»
Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν δέχεται τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που έσπευσαν να πουν ότι ο ηθοποιός δεν σεβάστηκε τους συναδέλφους του που θα μείνουν άνεργοι ενώ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αντώνης Αντωνίου, τόνισε αυτό που έκανε ο Άρης Σερβετάλης ήταν «τραγικό, αντιεπιστημονικό και αντιανθρώπινο».

Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απευθύνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του.

«Αφού όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θέατρο γιατί δέχεται να πληρώνουν εισιτήριο; Γιατί αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν να μη βλέπουν τον “Ρινόκερο”; Απάντηση:Γιατί οι ηθοποιοί πρέπει να ΖΗΣΟΥΝ..όπως και θεατές», γράφει χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr